11 September 2012

13 August 2012

cinta menyatu | najib + ila

As'salam! Rindunye nak update blog aku ni...akhirnya berkesempatan jua akhirnya. Entry kali ni aku up sebelum raya untuk tatapan bersama sambil-sambil makan ketupat ngan lemang nti...hahahaha! ok! stop merepek...

Pengantin kali ini datangnya dari Teluk Intan dan Rawang. Berprofessionkan bidang pendidikan keduanya. Majlis berlangsung di rumah pengantin perempuan di Teluk Intan. Tahniah kepada kedua pengantin.. moga berkekalan hingga ke syurga. Insya'allah. Terima kasih juga kepada "second shooter on training" saya Azlan kerana turut membantu.

* klik gambar untuk saiz maksima





















akan datang


26 April 2012

02 April 2012

DETIK BAHAGIA

Ya Allah! aku bersyukur dengan kurniaanMu... sesungguhnya permata yang Kau kurniakan pada kami akan kami cuba gilap jadi kilauan yang tak kunjung padam, bersinar dengan ilmu kurniaanMu Ya Rabbul Alamin... limpahkan hambaMu ini dengan iman dan takwa agar agamaMu sentiasa menjadi pegangannya.. kurniakannya kesihatan dan kekuatan agar dapat menyumbang ke jalan agamaMu Ya Allah... Amin.

19 March 2012

MAJLIS BERENDOI | MIA FARISYA

Salam semua! agak lama aku dah tak update blog aku ni. Kali ni entrynya bukan wedding tapi majlis berendoi anak pertama kawan aku Palie + Famie yang juga merupakan bekas customer aku :)
Mia Farisya nama di beri sememangnya comel dan aktif.. nak tergelak tengok gelagatnya. Apa-apa pun all the best aku ucapkan untuk couple ni dengan hidup berkeluarga yang sedang dan akan di tempuhi mereka. Peace!


















28 February 2012

23 February 2012