05 August 2011

reception : adam + mira

Berjumpa lagi kita dalam entry yang aku janjikan.

Sambungan di hari persandingan mereka pula. Majlis berlangsung di Seri Manjung, Perak (pihak lelaki).
Terima kasih pada pihak pengantin dengan layanan yang diberikan pada aku dan famili aku (anak bini pun aku angkut pegi job)... terbaik! :-) Semoga selepas ini korang melayar bahtera penkahwinan dengan sejahteranya...pelan2 kayuh ye...Hahahaha! All the best! Moga cepat-cepat dapat anak! Peace ya'll!














solemnization : adam + mira

Askum semua! Rasanya dah lama sungguh aku tak ber"blogging" nie... rindu gak, tapi kerana kesibukan kerja jadi aku sedaya upaya meng"update" blog aku nie dari lapok begitu je. So kali ni aku bawakan pernikahan one of my best friend aku Adam, yang juga merupakan pemusik dan vokalis untuk band Bleeding Mascara. Majlis berjalan dengan lancar dan terima kasih kepada kedua-dua pihak keluarga kerana memberikan aku kerjasama yang di perlukan. So Adam, all the best! To your marriage and your music career... Keep on Rockin' Bro!

*will update the reception soon! :-)