28 February 2011

Ghazi Adib & Lily Zahir | Reception Taiping

Bila blog dah berwajah baru ni, laju jer rasanye nak update entry...hehehehe! Kali ni kita ber"entry" pula resepsi Ghazi dan Lily di Taiping, Perak. Hebat! 1st time aku amik gambar kat Taiping tak hujan...hahahaha! So majlis pun berjalan dengan lancar. Outdoor lak di buat di tempat paling regular di Taiping, mana lagi kalau bukan Taman Tasik Taiping. Memang pack betul! Pusing-pusing jer jumpa wedding photog. Dah macam-macam gaya aku tengok : ) Terpaksa la kitaorang port kat tempat yang xde orang nak... hahahaha! tapi best! Terima kasih kepada pasangan pengantin yang memang gila-gila ni kerana melayan jer kerenah aku. Moga-moga lekas dapat anak yer!