28 February 2011

Ghazi Adib & Lily Zahir | Reception Taiping

Bila blog dah berwajah baru ni, laju jer rasanye nak update entry...hehehehe! Kali ni kita ber"entry" pula resepsi Ghazi dan Lily di Taiping, Perak. Hebat! 1st time aku amik gambar kat Taiping tak hujan...hahahaha! So majlis pun berjalan dengan lancar. Outdoor lak di buat di tempat paling regular di Taiping, mana lagi kalau bukan Taman Tasik Taiping. Memang pack betul! Pusing-pusing jer jumpa wedding photog. Dah macam-macam gaya aku tengok : ) Terpaksa la kitaorang port kat tempat yang xde orang nak... hahahaha! tapi best! Terima kasih kepada pasangan pengantin yang memang gila-gila ni kerana melayan jer kerenah aku. Moga-moga lekas dapat anak yer!


















25 February 2011

Lily Zahir & Ghazi Adib | Reception Kajang

Salam semua! Sambungan pada majlis nikah yang lepas. Majlis berlangsung dengan meriah di rumah pengantin perempuan di Kajang, Selangor. Terima kasih pada keluarga pengantin yang memberi kerjasama sepenuhnya kepada kami. So... enjoy the picture! :)












10 February 2011

Lily Zahir & Ghazi Adib | Solemnization

Salam semua! akhirnya kesibukan diri ini dah berkurangan, maka berkesempatanlah aku untuk men"update" blog aku yang dah lapuk nie...hehehehe... so kali ni aku bawakan majlis perkahwinan Lily Zahir & Ghazi Adib yang merupakan member aku zaman muda-muda dulu... hehehe... selamat pun ko dah kawin Ghazi ooii..tua dah kita nie :) hahahaha! banyak la aku membebel kali ni.. terimalah dulu majlis pernikahan yang berlangsung di Kajang, Selangor. Majlis yang meriah, terima kasih kepada keluarga pengantin yang melayan kami dengan baik... *credit to ranceed & aswan yang mengikut aku shooting skali hari tu :)