21 December 2011

weekday blues

miss them so much :(




14 November 2011

weekend with them

Dah lama rasanya tak bercuti dengan famili aku... peluang job di Cameron Highland kali ni aku angkut famili aku sekali bercuti... si kecik Dhia tu tak habis-habis cakap nak tidur hotel. Hari-hari dia ingatkan aku nak pegi hotel :) Bila sampai sana dah jadi super hyper la Dhia tu, takpe janji si kecik tu puas. Tapi kesian masa nak balik dah jadi lembik pasal nak muntah... Dhia kata " Ape lah ayah ni bawak kete jatuh-jatuh!" hehehehe!






04 November 2011

RECAP 2009 -2011

Antara koleksi-koleksi wedding qasihlegion.com...






















19 October 2011

koleksi hitam and putih

Dhia Syazana in BnW

Waktu libur di P.D

05 August 2011

reception : adam + mira

Berjumpa lagi kita dalam entry yang aku janjikan.

Sambungan di hari persandingan mereka pula. Majlis berlangsung di Seri Manjung, Perak (pihak lelaki).
Terima kasih pada pihak pengantin dengan layanan yang diberikan pada aku dan famili aku (anak bini pun aku angkut pegi job)... terbaik! :-) Semoga selepas ini korang melayar bahtera penkahwinan dengan sejahteranya...pelan2 kayuh ye...Hahahaha! All the best! Moga cepat-cepat dapat anak! Peace ya'll!














solemnization : adam + mira

Askum semua! Rasanya dah lama sungguh aku tak ber"blogging" nie... rindu gak, tapi kerana kesibukan kerja jadi aku sedaya upaya meng"update" blog aku nie dari lapok begitu je. So kali ni aku bawakan pernikahan one of my best friend aku Adam, yang juga merupakan pemusik dan vokalis untuk band Bleeding Mascara. Majlis berjalan dengan lancar dan terima kasih kepada kedua-dua pihak keluarga kerana memberikan aku kerjasama yang di perlukan. So Adam, all the best! To your marriage and your music career... Keep on Rockin' Bro!

*will update the reception soon! :-)