29 April 2010

reception : palie & famie


hi all! ni pulak majlis resepsi yang berlangsung di seri manjung dan outdoor sessi kat marina island... first time aku g situ..sempoi gak. tq pada adik pengantin yg syorkan tempat ni...thanks and enjoy!


























25 April 2010

solemnization : palie & famie


Ni pulak job aku pada bulan 12 tahun lepas (hehehehe...lama gak aku peram). pengantin lelaki ni member masa aku kerja kat manjung dulu... dan merupakan bassist kumpulan metalcore yang agak terkenal di malaysia ni... BLEEDING MASCARA... (yer ke? ye la kot pasal dah main Rock the World) hehehehe... majlis berlangsung di rumah pengantin di seri manjung, perak. dua2 belah orang sana, balik raya x yah gaduh2... kepada kedua pengantin , selamat berbahagia selalu.... hahahaha ape la aku merepek panjang2 nie... time for picture!













07 April 2010

reception : herel & nany


Kali ini aku bawakan pula majlis resepsi herel & nany yang berlangsung pada sebelah malam di wangsa maju. majlis yang meriah dan penuh dengan manusia...hehehe.. ramai siot! tapi apa2 pun kambing panggang malam tu memang terbaik! hehehehe Salute!





















04 April 2010

solemnization : herel & nany


Sori guys! lama betul aku tak update blog nie..bukan lupa, bukan malas tapi terlalu sibuk dengan kerja yang menimbun... so kesempatan ini aku uploadkan 1st couple of 2010.
jadi kali in saya persembahkan pasangan bahagia dari KL Herel & Nany yg juga sahabat baik saya. majlis berlangsung di wangsa maju dan selamat di ijabkabulkan pada petang 29/01/2010. majlis berjalan lancar dan semoga bahagia dan berkekalanlah hendaknya...