29 May 2009

zana back with the vengeance!

fuh! agak lama gak aku tak updated blog nie coz sentiasa di kurung kesibukan kebelakangan nie... after last week covering "wedding of the year" baru la ada kesempatan ni. lama gak aku tak snap gambar zana... sedar tak sedar dah 9 bulan umur dia. so kesempatan ni aku updatedkan la gambar-gambar terbaru zana....enjoy!







08 May 2009

potraiture of a bos?


epoi-ceplos


ini bukan nak membodek tapi boring lak tangan dah seminggu tak mengedit gambar... inspired lak dek dave hill tadi (saja usha website dia...dah lama tak masuk) tapi nie bukan versi ekstrim la...lebih pada dave hill punya soft side...enjoy!

03 May 2009

Album siap!


akhirnya siap jugak lah album ni dalam masa tak sampai sebulan ( fuhh! rekod nie!) terima kasih pada kedua pengantin yang banyak memberi saya kerjasama yang amat jitu dan juga layanan baik yang di berikan. thanks a million!