12 March 2009

Dah lama tak pegi gigs....huhuhu!

ha! kali nie entry gig pulak. tapi nie gambar- gambar agak lama gak ler. masa nie Xfm Xfresh gigs buat kat Rum Jungle Ipoh. kebetulan lak aku ada job kat Lost World Tambun... jadi aku pun singgah ler kejap (masuk free sapa x nak?)memang crowd dia happening gila (yer la ..masuk free.. chickis pun banyak)aku dok fikir camne nak snap gambar nie..terlintas la kat kepala aku menyamar jadi media. dengan selamba dok jer aku pun pasang flash aku..jalan tempuh sekuriti nak naik ke upper floor (media spot). sekuriti tu pun bagi aku naik (mesti dia ingat aku press pasal kamera ada flashgun..wakakaka!)ni la antara hasil-hasilnya...enjoy!