25 February 2009

Another custom album finish...

lama gak aku dah tak post gambar custom yang aku buat. sori la sebab bz. ye la manyak album mau kasi siap ooo! nie yang paling latest aku siapkan...enjoy!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

23 February 2009

today in history! my own domain!

hari nie aku dah berjaya melancarkan domain aku sendiri. pada rakan2 semua, bolehlah tukar link aku pada www.qasihlegion.com yer.terima kasih semua!

19 February 2009

picture spam!

korek2 jumpa gamba anak aku. masa nie umur 3 1/2 bulan.

Photobucket

18 February 2009

upcoming album... fazlina engagement

yes!!! akhirnya siap jugak album pertunangan Fazlina nie. dah lama tangguh sebab ada 2 album urgent yang kene siap dulu.. anyway..enjoy!

Photobucket

15 February 2009

i shoot people?

weh aku tak bunuh orang la! yang aku maksudkan aku suka snap gambar candid orang. sebab apa? ekpresi manusia..."priceless". tambah lak masa diorang x sedar. candid la katakan. bukan apa...cara camni kita leh training diri kita untuk jadi aware dengan keadaan pasal benda nie kadang berlaku dalam sekelip mata jer. tapi ekspresi nie buat kita hargai tentang kejadian tuhan. setiap orang tak sama. dah laa..banyak lak aku merepek nie... enjoy! (p/s nie banyak gambar tahun lepas)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

10 February 2009

Balik Kampung?

kalau balik kampung bini aku...ha..budak-budak ni lah yang aku mengadap sehari suntuk. tapi best gak... sebab bebudak bertiga ni memang fotogedik. pantang aku bawak kuar kamera je.. dah macam-macam posing di buatnyer..hahaha... enjoy (p/s - ni gambar lama)


akmal2
[AKMAL]

Photobucket
[ADLIN]

Photobucket

Photobucket
[MIRA]

Photobucket
all together

04 February 2009

Semalam di Alphanatics Perak 1st outing!

semalam aku di ajak ke Alphanatics (forum untuk sony alpha user). mula2 tt dulu kat ipoh raya. ada la campur skit ngan budak borakphoto. tapi diorg x pegi outing...lepak minum jer. kemudian kol 10 kitaorg gerak pegi pekan lama. asalnya nak buat street shooting...tapi last2 jadi kelas wireless flash lak. aku pun kongsi-kongsi la ilmu ngan budak2 forumer tu. banyak gak yang dapat di kongsi. ni antara hasil-hasilnyer...


*credit to maxcma


*credit to wan udang and his trusty D90.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

02 February 2009

INI AKU!

kepada pelanggan dan rakan yang x mengenali atau dah lupa rupa aku camne...haa ini dia si jali-jali! (bukan apa takut ada org menyamar jadi aku pegi beli biskut ke nombor ekor ker.. dan juga menjawab balik pertanyaan org...ASYIK GAMBAR ORG JER...MANA GAMBAR KO?!)
dan juga dengan ini dapatlah pelangan2 atau rakan saya mengenali saya kalau pegi majlis anda..kuang..kuang..kuang!!!


Photobucket


p/s ini bukan gambar kaki pukul..

01 February 2009

picture spam!

Satu lagi dari koleksi julia & yusman. silalah tiggalkan komen anda jika mahu yer...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket