30 January 2009

Another job in progress...

kali nie aku persembahkan pulak 1 lagi custom album.. julia & yusman. Hope you'll enjoy it.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

27 January 2009

Attention! Semua!

Skarang dah boleh tinggalkan komen anda pada post saya...hari tu masa setting lupa nak enable laa benda tu...sorryyyyy....

25 January 2009

Why I dont do Facebook?

Ramai member-member aku tanya... nape ko x de facebook? (bla...bla..etc) Ntah... aku pun x tau nape. Rasa2 macam complicated jer...(ker aku yang malas nak kaji?lol). Hehhee...tapi tadi aku boring2 saje search dalam youtube... agak2 apa yang aku jumpa? HAHAHA! Facebook Anthem!
Check it out (chekidaout - kalau apek sebut)

23 January 2009

1 lagi custom album dalam pembikinan.



Ada banyak page lagi nak buat nie... aku upload dulu la antara yang dah siap. Tapi nie bukan aku tangkap tau... pengantin (member gak) nie suruh aku buat custom album jer...
p/s pada mana2 photographer yang dah tak cukup tangan nak buat custom album.. aku sentiasa menerima tempahan (0194087917). Call untuk informasi lebih lanjut.

19 January 2009

Penutup hari nie!








Seperti biasa... nie hari rajin saya cik... aku dengan otomaticnyer pengupload gambo2 yang dah siap ari nie... sekian. Sebelum tu saya nak ucapkan tahniah laa pada Meet Uncle Hussein pasal menang semalam.. moga-moga tak sell out lak pas nie. Dan tahniah jugak pada Azwan Ali yang bawak handbag yang cantik tu kat majlis AJL... dan jugak tahniah pada artis-artis yang datang AJL macam pegi Grammy Award tu... jimat kain...BAGUSS!!!

Dhia Monday Morning Blues...capture thru polaroid





tu la aku cakap... sekarang tengah setting gelak jer.

Bangun pagi...bukak pc...

Pagi nie dengan semangat yang tinggi..hehehe.. aku pegi keje macam biasa la. Bukak pc check email. Aku dapat satu lagi email dari blog http://www.weddingintheworld.com Gambar aku sekali lagi di pilih jadi picture of the week. Huissh... kembang le kejap...

nie haa... aku upload gambar kecik je. By the way thank weddingintheworld.com for selecting my picture again.

18 January 2009

Hari yang produktif...



Sengal dah punggung aku duk atas kerusi. Adalah 4 -5 page custom album siap hari nie... aku nak balik! Dan penutup hari nie aku persembahkah....jeng..jeng...jeng!
p/s lambat tul server nie...woi cepat la aku nak amik anak aku kat nursery lagi nih!

memoriku bersama si Dhia



Pagi tadi sebelum pegi kerja... aku main2 dengan anak aku Dhia Syazana. Hmmm.. cepat betul masa berlalu...sedar tak sedar dah nak masuk 5 bulan umur Dhia. Teringat aku kat keletahnya yang bertukar dari bulan ke bulan. Dari suka menung ke suka nangis dan sekarang suka gelak pulak... Apalah pulak fe'el Dhia lepas nie ye?
p/s gambar nie masa si Dhia baru lahir...guna polaroid..

15 January 2009

Time to go..for today...

Sebelum aku terlupa... marilah sama2 kita sedekahkan AL FATIHAH kepada mangsa2 kekejaman Zionis Israel laknatullah. Sumbanglah apa yang termampu... BOIKOT BARANGAN ISRAEL!

Hari rajin aku...




Hari nie aku rasa rajin laa pulak...dah tukar background blog, siap slideshow, buat custom album, upload gambo... huissshh nie dah terlebih rajin nih... kene stop amik angin jap laa...
Nie aku mempersembahkan antara custom yang dah siap... Hazurah dan Sophia.

HAHAHA!!! 1 job down... 5 to go!



My recent work with jangguttouch...

Selected to join Weddings in the worlds blog...

I've been invited to join this blog (weddings in the worlds) that hosting selected wedding photographer for all around the world. One of my picture have been selected as picture of the week. Nice job eh? Check out this blog...

Picture of the week

My gallery on the blog

p/s from Malaysia only 6 photographer selected for now.
by the way my real name is Mohd Syazwan.

14 January 2009