15 November 2009

Engagement of Hirman & Zati @kuala terengganu


huh... akhirnya berlalu jugak minggu-minggu yang chaotic yang penuh dengan kerja yang menimbun dan bersiap sedia untuk 1 lagi bulan paling havoc untuk wedding photographer...Disember! tu sebab aku kena siapkan semua kerja-kerja yang tertangguh sebelum masuk bulan tu...kalau x jawabnyer lagi menimbun laa... dah le tu aku membebel. kali nie aku persembahkan pulak pertunangan Hirman & Zati nun jauh di seberang takir, kuala terengganu. dah lama gak aku x pegi terengganu nih..dah dekat 15 tahun. semua dah berubah...makin maju. event ni berlangsung pada 3/10/09 dan semuanya berjalan lancar..alhamdullilah! terima kasih tak terhingga kepada bakal pengantin dan keluarga yg amat sporting dan menjaga keperluan saya semasa menjalankan tugas di sana (hehehehe) ok laa! enjoy the series!

























05 November 2009

next project... hirman + zati (preview)


tunggukan kemunculannya...

20 October 2009

perak alpha legion official TT 17.10.09


back row left to right - killabee, arilzack, nizar2000, mie, (friends of zam), sinnerbuyer, vanderchrome.
middle standing - hafizah, hazique (baby), maxcma, ranceed, hesome, han2siang, hafizwira, sheikh.
in da front - azamnecrone, pixelbleed, clik_clix.

15 October 2009

nikah + resepsi : shahrul & farah


akhirnya siap juga la album si shahrul aswan nie! hehehe... majlis berlangsung di danau kota dan wangsa maju pada bulan ogos dan di temani rakan seperjuangan (MNK Creative). pengantin pun sempoi belaka (pengantin laki dari perak dan perempuan asal dari singapura). majlis resepsi pula berlansung di pusat komuniti gombak. so good luck to the newly wed and enjoy the picture!



















01 October 2009

raya 2009 moments with dhia syazana


tahun ni aku beraya di Gurun, Kedah setelah lebih kurang 3-4 tahun gak tak balik sini (dulu kerja cam sial) so tahun nie lepas dendam la. orang pegi beraya aku g jejalan lak LOL. ni antara keletah si Dhia yang baru dapat kaki...(huru hara jadinya) ;) Enjoy!!!







09 September 2009

kasih menyatu : majlis nikah amir & aishah


salam ramadhan al mubarak pada semua pengunjung blog aku nie. setelah berhempas pulas (lagik) menyiapkan album yg tertunda... maka dengan ini baru aku berpeluang utk menhupdated blog aku nie. pada amir dan aishah yg setia menunggu... proses penyerahan akan berlaku x lama lagi. sementara tu enjoy dulu update buat kali nie....ok? p.e.a.c.e


















01 September 2009

resepsi izzatul + sabarullah : bahagian 1


jeng..x3 setelah lama menyepi di sebabkan kerja yang menimbun.. ni aku persembahkan antara hasil2 yang berjaya di siapkan (dalam usaha yang bertungkus lumus). Pada pengantin harap bersabar yer... insyallah akan di siapkan secepat mungkin.











03 August 2009

renungan menungu....




bila laa lagi ayah aku nie nak abis buat keje ni... xde masa nak bawak zana jalan-jalan...main-main kat taman....

30 July 2009

19 July 2009

lukisan jiwa mengugah rasa



Potret orang-orang kuat di belakangku... tribute to them! Enjoy!!!

14 July 2009

cinta bakal terungkap : Amir & Aishah solemnization

dalam usaha menyiapkan nyer... sabar ye abg amir....


11 July 2009

cinta menyatu : haslela & amirul

hehehehe...dah lama betul ye x update blog aku ni. bz siot! lambakan job2 cuti sekolah ari tu..nie pun ade yang x siap lagi. so kali nie pengantin dari klebang, Ipoh aku sembahkan... sempoi diorang nie. layanan famili pun best. aku ucapkan selamat berbahagia and all the best luck! Enjoy!